Лгендареният барабанист и един от основателите на Slipknot Джоуи Джордисън е

...
Лгендареният барабанист и един от основателите на Slipknot Джоуи Джордисън е
Коментари Харесай

Почина Джоуи Джордисън - основател и легендарен барабанист на Slipknot

Лгендареният барабанист и един от създателите на Slipknot Джоуи Джордисън  е умрял едвам на четиридесет и шест годишна възраст.

„ С разрушени сърца споделяме вестта, че Джоуи Джордисън, плодотворен барабанист, музикант и актьор, е умрял спокойно в съня си на двайсет и шести юли 2021-а. Той беше на четиридесет и шест “, написа фамилията му в изказване. 
 Slipknot пуснаха видеоклип към ария, сниман от почитатели Slipknot пуснаха видеоклип към ария, сниман от почитатели
Живите митове в метъла Slipknot пуснаха в мрежата лайв видео към песента " Before I Forget ", снимано напълно от почитатели на бандата. Клип...

„ Смъртта на Джоуи ни остави с празни сърца и усеща на неописуема тъга. За тези, които познаваха Джоуи, разбираха неговия скоростен комизъм, деликатна персона, гигантско сърце и неговата обич към цялото семейство и музика.



Семейството на Джоуи моли приятелите, почитателите и медиите да проявят схващане и почитание към потребността от персонално пространство и успокоение в тези извънредно сложни времена. Семейството ще провежда частна погребална работа и моли медиите и обществеността да уважат техните стремежи “, се споделя още в изказването.

Джоуи Джордисън беше член на Slipknot с някои спирания от 1995-а до 2013-а.
 Китарист на Slipknot се възвръща от интервенция на гръбнака Китарист на Slipknot се възвръща от интервенция на гръбнака
Китаристът на американската метъл тайфа Slipknot Джеймс Руут е претърпял интервенция на гръбначните прешлени два дни откакто групата му...

Към края на престоя си в групата той беше диагностициран с неврологично заболяване, което засегна способността му да върви, а да свири на барабани към този момент беше невероятно. 

Още от МУЗИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР